Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nové Maserati Davida Beckhama je brutálne!
Zdielať na
Tech

Nové Maserati Davida Beckhama je brutálne!

Zdroj: James Lipman

Keď už je David Beckham novou reklamnou tvárou značky Maserati, prečo mu neposkladať športové auto podľa vlastných predstáv?

​Fuoriserie, čiže špeciálna edícia, je názov programu, ktorý nájdete medzi luxusnými značkami, vrátane Maserati. Vďaka nemu zostavujú úplne jedinečné, na mieru, sériovo nevyrábané modely pre najbohatších zákazníkov. David Beckham je reklamnou tvárou Maserati, tak mu jedno postavili.

​Beckham nedávno natočil reklamu na Levante Trofeo so silou 590 koní. Nerozhodol sa však pre svalnáča na voľnočasové aktivity, ale pre úplne nový športiak Maserati s motorom v strede.

MC20 je nielen krásny, ale aj bleskurýchly,

trojlitrový motor V6 biturbo má výkon 630 konských síl, stovku zvládne za 2,9 sekundy a jeho maximálna rýchlosť je vyše 325 km/h.

​Beckhamovo auto inšpirovala atmosféra nočného Miami. Nie náhodou, keďže má vo Floride vlastný futbalový tím.

Čierna karoséria z uhlíkových vlákien je kombinovaná matnými čiernymi prvkami a ružovými strmeňmi, interiér zdobí koža a čalúnenie Alcantara prešívané ružovou niťou.

​„Vždy som bol fanúšikom áut, takže byť súčasťou dizajnu MC20 prostredníctvom programu Fuoriserie je úžasný zážitok,“ hovorí Beckham.

„Bolo neuveriteľné spolupracovať s tímom Maserati a dizajnérmi na vytvorení tohto jedinečného auta, inšpirovaného mojím druhým domovom v Miami a tamojším futbalovým klubom. Je radosť sedieť za volantom.”

Tomu veríme!