Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chytila kľučku dverí svojho auta: Hrôzou takmer omdlela
Zdielať na

Chytila kľučku dverí svojho auta: Hrôzou takmer omdlela

Pozrite si tiež archívne video o pavúkoch, ktoré zaplavili pobrežie rieky.

Hororový príbeh, aký by ste nečakali.

Tlač je plná príbehov, ktoré sa stali obyčajným ľuďom a v obyčajných situáciách, ale napriek tomu nás samotné príbehy pekelne desia. Veď nie je nič desivejšie, ako keď nás v našej rutine vyrušia nevhodné okolnosti, ľudia, osoby alebo dokonca zvieratá. Tento príbeh sa stal istej žene v Austrálii, a to vo veľmi obyčajnej situácii.

Žena práve pristúpila k svojmu autu a s rutinným gestom stlačila kľučku dverí a chcela nastúpiť do auta.

Ako informoval austrálsky portál Newshub, žena sa vydesila, keď uvidela, že za kľučkou dverí sa skrýva obrovský lovecký pavúk, ktorý sa zahniezdil v tomto priestore. Nevšimla si ho z diaľky, až takmer na neho siahla rukou, ale našťastie sa kľučky nedotkla. Obrázok sa stal virálnym na internete a žena okamžite požiadala ľudí o pomoc, s identifikáciou pavúka, ktorý jej bráni nastúpiť do auta.

Žena povedala, že si najprv myslela, že je to obrovská húsenica, ktorá vliezla do malého priestoru. Neskôr sa ukázalo, že ide o loveckého pavúka, jedného z najväčších pavúkov na svete, ktorý dorastá až do veľkosti 30 centimetrov. Hoci pavúk nie je nebezpečný, ako zdôraznili odborníci, jeho uhryznutie nie je pre človeka smrteľné a pavúk má tendenciu utiecť, keď cíti nebezpečenstvo, aj tak môže spôsobiť nepríjemné chvíle, pretože jeho bodnutie spôsobuje zrýchlený tep a jeho jed môže neskôr spôsobiť zvracanie a bolesti hlavy.

Tu je zobrazené, ako pavúk vyzerá, a potom obrázok, ako vyzerá pod kľučkou dverí.

;

Súvisiace články