Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hororový príbeh z Dubaja: Toto sa v skutočnosti deje ženám v hlavnom meste luxusu
Zdielať na
Life

Hororový príbeh z Dubaja: Toto sa v skutočnosti deje ženám v hlavnom meste luxusu

Zdroj: Pixabay

O tom, prečo vlastne ženy chodia do Dubaja, hlavného mesta luxusu, koluje veľa povestí, a hoci ste už počuli alebo dokonca čítali dosť odvážne veci, nasledujúci príbeh sa vymyká všetkému, na čo ste zvyknutí.

Dvadsaťštyriročná žena vyrozprávala svoj príbeh nie práve dokonalou angličtinou prostredníctvom používateľa Redditu, takže sa čoraz viac ľudí dozvedá o tom, čo v skutočnosti skrýva zlatý zamatový závoj luxusu a pôvabu Dubaja. Mimochodom, naša hrdinka za cestu môže poďakovať svojej priateľke, pretože jej zaplatila letenku a ubytovanie a tiež povedala, že môže prísť rýchlo k veľkému množstvu peňazí, čo žene z nejakého dôvodu nebolo podozrivé. Ani to, že do najľudnatejšieho mesta Spojených arabských emirátov dorazili len na päť dní.

Po prvých chvíľach pobytu sa k dievčaťu pridružil muž, ktorý povedal, že by s ňou chcel stráviť noc na tichom mieste, za čo jej na oplátku ponúkol celodenný nákup a 50-tisíc dolárov. Samozrejme, že žena po vypočutí ponuky úplne stratila reč a priateľka ju povzbudzovala, aby pokojne prijala túto príležitosť a popremýšľala, aké krásne veci si bude môcť kúpiť.

„Pomyslela som si, že nikto nemusí vedieť, že za šperky a oblečenie som zaplatila telom, sme ďaleko od domova a to, čo sa stane v Dubaji, zostane v Dubaji. Urobila som chybu, že som ponuku prijala,"

- hovorí hrdinka príbehu, ktorá neskôr podpísala zmluvu o mlčanlivosti, dostala peniaze, strávila deň nakupovaním v sprievode bodyguarda a vo svojej správe obšírne vymenovala, aké luxusné veci si na seba kúpila. Potom ju ochrankár odviedol domov a povedal jej, že si ju príde vyzdvihnúť o desiatej večer.

"Nemohla som tomu uveriť, bolo to ako sen a po nakupovaní som bola taká šťastná, že mi bolo úplne jedno, čo bude ďalej,"

- opísala. Eufória z nákupov však netrvala dlho, prišiel bodyguard, odviezol dievča do luxusnej vily, odkiaľ ju odprevadil na luxusnú jachtu a vtedy prišlo prvé prekvapenie. Muž, ktorý ju požiadal o noc, ju čakal s ďalšími štyrmi spoločníkmi.

„Nemala som právo oponovať a musela znášať všetko, čo nasledovalo. Myslela som si, že budem mať do činenia s jedným mužom, no zrazu sa všetko zmenilo. Jednoducho nenachádzam slov, prekročili hranicu znesiteľnosti, bola som ich sexuálnym objektom, no je to oveľa horšie. Bola som predmetom ich sexuálneho sadizmu,"

- spomína mladá žena na udalosti spred približne dvoch týždňov. Spomenula, že okrem iného bola priviazaná na vôdzke a nútená k pohlavnému styku so psom, pričom počas toho nebola schopná rozprávať, pretože mala zapchaté ústa. Ešte drsnejšie detaily si môžete prečítať tu, no ak tak neurobíte, ušetríte si veľký šok. Po tom, čo s dievčaťom skončili, ju hodili do vody, odkiaľ ju zachránil bodyguard.

Späť do hotela sa dostala okolo štvrtej hodiny ráno a okolo deviatej ráno prišla aj jej priateľka, ktorá jej po vypočutí príbehu povedala, že ju vopred nevarovala preto, lebo nie vždy je to takto, niekedy ide naozaj len o sex.

"Som zlomená a jediné, na čo dokážem myslieť, je samovražda, myslím, že sa zbláznim, počujem hlasy, keď sa so mnou nikto nerozpráva, zavriem oči a vybavujú sa mi momenty, keď ma ponižujú a smejú sa mi,"

- hovorí o svojich pocitoch po mučení mladá žena, ktorá sa pravdepodobne tak skoro nevráti do hlavného mesta pompéznosti Dubaja.

Súvisiace články