Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Johnny Depp sa zaregistroval na TikTok: Z jeho prvého videa vybuchol internet
Zdielať na
Life

Johnny Depp sa zaregistroval na TikTok: Z jeho prvého videa vybuchol internet

Zdroj: cbr.com

Johnny Depp sa po víťazstve v súdnom spore aktivoval.

Johnny Depp mal na svojom novom TikTok profile okamžite takmer štyri milióny sledovateľov. A zozbieral ich tak, že nezverejnil vôbec nič, iba si zaregistroval účet. Odvtedy však vyšlo jeho prvé video s nasledujúcim textom:

Všetkým mojim cteným, verným a neochvejným priaznivcom. Všade sme boli spolu, všetko sme spolu videli. Išli sme spolu rovnakou cestou.

Spoločne sme urobili správnu vec, pretože vám na tom záležalo.

A teraz ideme všetci spoločne vpred. Vy ste ako vždy moji zamestnávatelia a teraz neviem, ako poďakovať inak, ako slovom ďakujem. Takže ďakujem. S láskou a úctou, JD”

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Každopádne bol jeho úvod chvályhodne zdržanlivý:

napísal o sebe, že príležitostne pôsobí ako herec. Johnny Depp vyhral pred týždňom žalobu Amber Heard, ktorá bola kedysi jeho manželkou. Depp zvíťazil nad Heard, ktorá bojovala s viacerými psychickými poruchami. Okrem toho, že získal viac ako 10 miliónov dolárov ako odškodné, získal si aj sympatie verejnosti počas šesťtýždňového súdneho sporu.

Hashtag #JusticeForJohnyDepp získal 33 miliárd zobrazení

Na druhej strane #JusticeForAmberHeard „len“ 86 miliónov, uviedol Insider.

Súvisiace články