Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kolumbijskej modelke hrozí za napomáhanie pri úteku z väzenia až 21 rokov
Zdielať na
Life

Kolumbijskej modelke hrozí za napomáhanie pri úteku z väzenia až 21 rokov

Zdroj: Shutterstock

Ženské časť kolumbijskej rodiny Merlano si poriadne zavarila.

Všetko to začalo matkou. Aída Merlano Rebolledo bola v roku 2019 zvolená za senátorku, no politickú kariéru si dlho neužila. Už o niekoľko mesiacov ju zatkli pre obvinenia z volebných podvodov a korupcie a odsúdili na pätnásťročnú väzbu.

Aída nie je veľkou vyznávačkou podobných trvalých záväzkov, keďže už dva týždne po vyhlásení rozsudku utiekla, čo spôsobilo jej rodine ešte väčšie problémy. Aída musela opustiť väznicu pre ošetrenie zubov. Na chodbe súkromnej ambulancie ju čakal jej syn a dcéra Aída Victoria Merlano Manzanero. Keďže tá je modelkou na Instagrame, musíme tento príbeh náležite ilustrovať obrázkami.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AIDA VICTORIA (@aidavictoriam)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa AIDA VICTORIA (@aidavictoriam)

Mama teda išla k zubárovi, ale počas ošetrenia musel lekár z neznámeho dôvodu opustiť ordináciu, čo odsúdená využila na to, aby k zubárskemu kreslu priviazala lano, po ktorom zliezla z tretieho poschodia na ulicu, kde ju už čakal motocyklista, ktorý jej pomohol utiecť.

O tri mesiace neskôr ju zatkli vo Venezuele. To ale prokurátorovi nestačí, keďže okolnosti vyvolávajú silné podozrenie, že do úteku bol zapletený aj samotný zubár s dcérou odsúdenej.

Tá je podozrivá, že útek svojej matky sama zorganizovala, objednala motocyklistu a podplatila zubára, ktorý väzenkyni poskytol príležitosť počas jeho neopodstatnenej prestávky utiecť. Ako sa do ordinácie dostalo lano, sa zatiaľ nepodarilo objasniť, isté ale je, že modelka v čakárni vyvolala malú scénu, počas ktorej sa ku svojej matke dostal jej brat. To môže byť dôležitý moment, pretože mal so sebou čierny batoh, ktorý člen matkinej eskorty neskontroloval.

Situácia teda vôbec nie je ružová. Za túto zápletku môže mladá modelka dostať až 21 rokov, čo môže výrazne spomaliť jej modelingovú kariéru. Pruhovaná väzenská uniforma sa totiž nie veľmi hodí na Instagram a selfíčka s našpúlenými perami, sa spoza mreží zverejňujú dosť ťažko.