Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TENTO muž žije ako pračlovek: Chodí nahý a do jaskyne si vodí turistky na sex
Zdielať na
Life

TENTO muž žije ako pračlovek: Chodí nahý a do jaskyne si vodí turistky na sex

Zdroj: Twitter

Doma chodí zásadne nahý, žije v opustenej jaskyni, bez nábytku, elektriny a prívodu vody ako v dobe kamennej. A napriek tomu - alebo možno práve preto? - nalákal do svojho skromného príbytku už stovky turistiek a užil si s nimi rozkoš.

Chatupoom Losiri (48) prezývaný Lothario je thajská legenda. Celebritou sa stal po tom, čo sa jeho eskapády a povesti o neukojiteľnom sexuálnom apetíte objavili v televízii a na Facebooku, kde má 100 tisíc fanúšikov, skôr asi fanúšičiek.

Hovoria mu jaskynný muž z Koh Phangan, v turistických oblastiach vymetá nočné kluby a párty pod šírym nebom (ale oblečený), odkiaľ si domov do jaskyne vodí prevažne Európanky, ktoré túžia po nezvyčajnom zážitku v jeho posteli vyrobenej z kameňov a korálkovej rohožky.

"Nie je to len o sexe. Ja s tými ženami najskôr hovorím, snažím sa s nimi spriateliť. Až potom sa pomilujeme, ak majú záujem," hovorí Chatupoom, ktorý sa narodil do bohatej buddhistickej rodiny a má vysokoškolské vzdelanie. Až po tridsiatke sa rozhodol odísť z mesta, pretože až príliš miloval voľnomyšlienkársky štýl života a hlavne ženy. "Pôvodná myšlienka bola, že si tu vybudujem hárem, ale z toho zišlo," spomína jaskynný muž.

Twitter

​Jeho častými klientkami sú Britky, ktoré opisuje ako pohodové a sexuálnym výzvam otvorené ženy, ktoré ale často príliš veľa pijú. Nedávno stretol pred svojím príbytkom Indku, tú si vychvaľuje zo všetkých najviac. "Myslel som, že Indovia sú upätí a konzervatívni, ale vôbec to nie je pravda. To dievča má doma priateľa, ale majú otvorený vzťah. Zostala u mňa veľmi dlho," spomína Lothario.

Lothario si za svoje "služby" ale nikdy nenechá platiť. Živí sa predajom umeleckých diel, ktoré sám vyrába.

Pod kontrolou polície

Ako je jaskynný muž obľúbený u európskych turistiek, tak miestni ho berú za "tŕň v oku". Prevažne buddhistických susedov Chatupoom poburuje svojou nahotou a promiskuitou. Často za ním posielajú policajtov, aby zistili, či sa v jeho jaskyni nedej niečo ilegálne. Strážcovia zákona a poriadku ale zatiaľ vždy odišli s prázdnou...

Súvisiace články