Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zomrel nórsky ľadový muž milujúci vodku
Zdielať na
Video

Zomrel nórsky ľadový muž milujúci vodku

Zdroj: Apetor/Youtube

Tor Eckhoff je nezabudnuteľná postava Youtubu, známy pod menom Apetor. Ak ste videli iba jedno jeho video, určite si vás získal.

Ide o bláznivého Nóra, ktorý sa kúpal v ľadovej vode, šmýkal holý na ľade a pil vodku s takou chuťou, až z toho človeka bolela pečeň. Pri kaskadérskych kúskoch sa naozaj nešetril, mnohí mu preto nepredpovedali dlhú budúcnosť.

Keď sa nedávno rozšírila správa o jeho smrti, oznámil pred týždňom vo videu svojim 1,2 miliónom odberateľom, že je s ním všetko v poriadku a práve oslavuje svoje 57. narodeniny, čo si aj napísal na čelo.

Hovorí sa, že chýry o smrti znamenajú dlhovekosť, žiaľ v prípade Eckhoffa sa to nepotvrdilo. Už 26. novembra chcel nakrútiť nový videoklip a preto sa vybral korčuľovať na priehradu Jakobs v Kongsbergu, kde sa pod ním prelomil ľad.

Okoloidúci ho počul kričať, preto upovedomil políciu. Muža spod ľadu vyniesli potápači a následne ho vrtuľník rýchlej lekárskej pomoci previezol do nemocnice, kde na druhý deň aj napriek odbornej starostlivosti svoj boj o život prehral.