Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Táto krásna izraelská modelka je poslednou priateľkou podvodníka z Tinderu
Zdielať na
Life

Táto krásna izraelská modelka je poslednou priateľkou podvodníka z Tinderu

Zdroj: Instagram/kate_konlin

Ľudí rozzúril dokument The Tinder Swindler na Netflixe. Chcú spravodlivosť.

Ich žlč vzkypela najmä po tom, čo titulná postava Simon Leviev (skutočné meno Shimon Hayut) získal podvodom od dievčat na Tinderi asi 10 miliónov dolárov a vo väzení pobudol len päť mesiacov v roku 2019. Keď odtiaľ vyšiel, záhadne sa opäť ocitol na luxusných jachtách, autách a reštauráciách, čo pravidelne dokumentoval na Instagrame.

Na ním zverejnených obrázkoch a videách je tiež vidieť krásnu modelku, Hayutovu súčasnú priateľku, ktorá zjavne nevedela, s kým trávi čas. Niet divu, že chudera vôbec nič netušila, keďže tvár podvodníka nebola pred uvedením dokumentu až tak známa. Dovtedy sa objavil len v jednom odhaľujúcom článku, ktorý síce spôsobil v tom čase veľké pobúrenie, ale nekatapultoval bezohľadného podvodníka ku svetovej sláve.

Nie tak tvorba Netflixu, ktorá v priebehu niekoľkých dní vyskočila na prvé miesto v rebríčkoch hodnotení v niekoľkých krajinách, čím sa Hayutova tvár stala svetoznámou, takže si snáď jeho súčasná priateľka uvedomí, že by bolo múdrejšie ho opustiť skôr, kým ju opustia státisíce dolárov na účet podvodníka. Niekoľko dní po premiére dokumentu zamkol Hayut svoj účet na Instagrame a zmizol spred zvedavých očí.

Keďže predtým označil svoju najnovšiu priateľku vo svojich príspevkoch, nebolo ťažké vypátrať jej identitu. Ide o izraelskú modelku Katerhine Konlin, ktorá údajne vedela o tajomstvách svojho partnera.

The Sun sa pozrel na veci bližšie a odhalil, že Konlin verejne priznala, že s ním je vo vzťahu od leta minulého roku. Pre izraelský časopis Mako uviedla, že jej priateľ

pred ňou nič neskrýval a bolo pre ňu veľmi dôležité, aby jej od začiatku hovoril úplne všetko.

Instagram/kate_konlin

​Podľa modelky jej Hayut dvoril štyri mesiace pred ich prvým rande, na ktorom o sebe prezradil všetko. Otázkou je, čo presne jej prezradil. Je totiž dosť pravdepodobné, že sa ani nepredstavil skutočným menom, keďže v tom čase sa stále na Instagrame predvádzal pod menom Simon Leviev. Dokument teda určite skrýval pre Kate zopár prekvapení. Ešte predtým totiž tvrdila, že väčšina obvinení jej partnera sú obrovské klamstvá, pretože - citujeme -

V nedeľu mi kúpil darčeky vo výške údajných podvodov svojich obetí. To je absurdné! Prečo by mal od jedného dievčaťa vymámiť desiatky tisíc dolárov, keď toľko míňa denne? To nedáva zmysel!

Dimitrius Dalia/Bridal

​Podľa všetkého sa teda modelka dozvedela o obvineniach od samotného podvodníka, ktorý jej dokonca ukázal svoje dokumenty dokazujúce, že je úspešným investorom nehnuteľností. Konlinova instagramová stránka je uzavretá, takže vám ju nemôžeme ukázať, ale podľa The Sun sa nezdá, že by bola aktuálne vo vzťahu s Hayutom. Pred zverejnení filmu o ňom prezradila, že stále obchoduje s obrovskými nehnuteľnosťami a všade ho sprevádza armáda bodyguardov. V článku ho modelka označila za najlepšieho muža, akého kedy poznala.

Ťazko povedať, či ide opäť o Hayutovu rafinovanosť alebo skôr naivitu Kate, ale dúfame, že po pozretí dokumentu na Netflixe, slečna trochu prehodnotí veci.