Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Spoločnosť Heinz napchala celú vianočnú večeru do jednej konzervy!
Zdielať na
Life

Spoločnosť Heinz napchala celú vianočnú večeru do jednej konzervy!

Zdroj: Heinz

Pečivo, morka, ružičkový kel, zemiaky, gravy omáčka a brusnice. To všetko vo forme polievky. Dobrú chuť!

Vieme dobre, koľko príprav, napätia a únavy obnáša príprava vianočnej večere. Mnohí si dokonca musia privstať, aby mali do večera všetko hotové, no nájdu sa aj takí, ktorí si zvolia jednoduchší variant. Jedlo sa dá napríklad objednať, ale existujú ešte jednoduchšie alternatívy. Maratónu pečenia a varenia vás teraz zbaví konzerva Great Christmas Dinner od spoločnosti Heinz.

Heinz

​Spoločnosť celkovo vyrobila 500 kusov unikátnych konzerv, takže ich môžeme považovať za limitovanú zbierku. To malo, samozrejme, za následok, že sa rozpredali v priebehu niekoľkých minút. Konzervu za 1,5 libry možno ešte nájdete niekde na internetových trhoch. Jasné, že za niekoľkonásobok pôvodnej ceny.

A čo všetko obsahuje?

Spoločnosť Heinz si veľmi nelámala hlavu a do konzervy napchali skutočne všetko. Sviatočná polievka obsahuje pečivo (áno, vidíte dobre), ružičkový kel, morčacie mäso, gravy omáčku, brusnicovú omáčku a zemiaky.

Rozhodne najzaujímavejšou časťou konzervy je párok v župane (Pigs in a blanket), čo je vlastne tradičný párok zakrútený do lístkového cesta. Ako to funguje vo forme polievky, nemáme najmenšiu predstavu. Aj keď na základe propagačných obrázkov toto sviatočné jedlo nevyzerá zle, celkom by nás zaujímalo, ako musí chutiť.