Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
NASA a svetová nadvláda? Toto video už videlo 8 miliónov ľudí
Zdielať na

NASA a svetová nadvláda? Toto video už videlo 8 miliónov ľudí

Pozrite si tiež archívne video o tom, prečo podliehame konšpiráciám.

Teória naberá na sociálnych sieťach na obrátkach.

Svet obletela záhadná konšpiračná teória. Odkedy Spojené štáty vo februári minulého roka zostrelili záhadný objekt neďaleko americko-kanadských hraníc, šíria sa fámy, že zostrelený prístroj by v skutočnosti mohol byť mimozemskou vesmírnou loďou.

Od 4. februára 2023 americké stíhačky zostrelili vo vzdušnom priestore nad USA a Kanadou štyri objekty, čím potvrdili konšpiračnú teóriu o takzvanom projekte Blue Beam.

Projekt Blue Beam je dlhodobá, ale nepotvrdená konšpiračná teória. Kanadský investigatívny novinár Serge Monast o tejto teórii prvýkrát hovoril v polovici 90. rokov. V tom čase tvrdil, že projekt vytvorili agenti Pentagonu a NASA. Podľa tejto teórie vláda USA v spolupráci s NASA plánuje rozsiahlu operáciu, ktorá má simulovať druhý príchod Krista alebo inváziu mimozemšťanov s využitím vyspelých technológií na vytvorenie nového svetového poriadku.

Teória tvrdí, že projekt má štyri fázy:

  • Prvá fáza zahŕňa použitie technológie na vyvolanie zemetrasení, pozorovaní UFO a iných prírodných katastrof, aby ľudia uverili, že sa blíži udalosť veľkého zničenia.
  • Druhá fáza zahŕňa falošnú inváziu mimozemšťanov, pri ktorej sa na oblohu premietajú holografické obrazy vesmírnych lodí, ktoré majú zobrazovať mimozemšťanov. Cieľom je vyvolať paniku a zmätok medzi obyvateľstvom.
  • Tretia fáza zahŕňa použitie technológie na vytvorenie falošnej náboženskej udalosti, napríklad zjavenie mesiáša alebo proroka, s použitím hologramov a iných špeciálnych efektov.
  • Štvrtá a posledná etapa zahŕňa zavedenie nového svetového poriadku, v ktorom sa vlády sveta nahradia jediným autoritárskym režimom.

Táto teória je dodnes veľmi populárna, ale je dôležité poznamenať, že neexistujú žiadne dôkazy o existencii projektu Blue Beam. V skutočnosti sa táto konšpiračná teória všeobecne považuje za podvod a mnohí odborníci z oblasti vedy, techniky a vlády ju vyvrátili.

Navyše nie je jasné, kto pôvodne túto teóriu vymyslel, ale mnohí sa domnievajú, že vznikla kombináciou extrémnych presvedčení vrátane konšpiračných teórií o vládnej kontrole a manipulácii, ako aj náboženskej apokalypsy.

Napriek tomu, že sa predpokladá, že táto teória nie je pravdivá, na TikToku robí veľký biznis, vrátane toho nižšie uvedeného videa, ktorý si pozrelo viac ako 8 miliónov ľudí:

@ebrahim_ka #conspiracy #conspiracytiktok #scary #projectbluebeam ♬ original sound - Ebrahim

Súvisiace články