Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Na dne oceánu našli strašidelného záhadného tvora: O príšere vznikli aj zábery
Zdielať na
Video

Na dne oceánu našli strašidelného záhadného tvora: O príšere vznikli aj zábery

Zdroj: YouTube/CaptainJRD

Nikto s istotou nevie, aký druh tvora sa na šokujúcom videu nachádza.

Niektorí ľudia túžia rozlúštiť záhady vesmíru a mnohí sa pýtajú, či existujú mimozemšťania, hoci na Zemi je veľa neobjavených tajomných miest. Prevažná väčšina oceánov je pre ľudstvo stále neznáma, takže teória, že mimozemšťania sú na našej planéte už nejaký čas, len sa skrývajú v hlbokých vodách, je pomerne rozšírená - niektorí ľudia si však myslia, že je to nepravdepodobné.

Niekedy vás však zábery, ktoré sa objavia, prinútia zamyslieť sa, pretože na dne oceánov sa nachádza toľko zvláštnych tvorov, že je to strašidelné a vzrušujúce zároveň. Vieme o nich len veľmi málo, pretože je ťažké zbierať údaje, ale pred niekoľkými rokmi sa na internete objavilo video, ktoré ukazuje veľmi zaujímavého, záhadného tvora.

Na záberoch z roku 2013 v Indickom oceáne neďaleko Afriky, v hĺbke asi 1100 metrov, v blízkosti veľkej vrtnej hlavy, je údajne vidieť zvláštne tvarované stvorenie, ktoré náhle úplne zmení tvar, začne žiariť rôznymi farbami a potom sa rozpadne - pravdepodobne v dôsledku silného víru, ktorý vytvorila neďaleká vrtná hlava.

Samozrejme, video sa rýchlo stalo virálnym, pretože sme pravdepodobne nikdy predtým nič podobné nevideli, a preto si mnohí myslia, že je falošné a že nás tvorca len ťahá za nos - v popise sa však píše, že je skutočné a vôbec nie je upravené.

Zábery analyzovali aj odborníci a hoci nevedia s istotou povedať, o čo ide, predpokladajú, že ide o rebrovku. Nech už je pravda akákoľvek, môžeme s istotou povedať, že video s týmto tvorom, ktoré si môžete pozrieť aj vy, je dosť desivé (a v istom zmysle aj úžasné):

Súvisiace články