Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Posteľ, z ktorej sa vám nebudete chcieť vyliezť: Má vstavaný projektor a zvukový systém
Zdielať na
Tech

Posteľ, z ktorej sa vám nebudete chcieť vyliezť: Má vstavaný projektor a zvukový systém

Zdroj: Hi-Interior

Hi-Interiors predstavili vylepšenú verziu svojej inteligentnej postele, ktorá môže byť perfektnou výhovorkou pre celodenné leňošenie v posteli.

Ak ste si mysleli, že doma nepotrebujete viac inteligentných zariadení, ukážeme vám inteligentnú posteľ Hi-Interiors. Už na prvý pohľad vás dokáže HiBed očariť pomocou dizajnu renomovaného talianskeho architekta Fabia Vinellu.

Hi-Interiors

​V porovnaní s prvým modelom má táto posteľ oveľa elegantnejší dizajn. Jej štýl síce vyzerá minimalisticky, ale jej funkcie prinášajú maximum. Skutočne nič z toho, čo by človek od postele očakával, nechýba.

Hi-Interiors

​Má vstavaný 4K projektor a obrovskú výsuvnú obrazovku, ktorá sa v prípade potreby vysunie zdola. Pre plný efekt domáceho kina sú skryté reproduktory integrované do rámu a môžu sa používať v spojení s projektorom alebo na samostatné počúvanie.

Hi-Interiors

​HiBed je tiež vybavený jedinečným svetelným systémom, ktorý je vynikajúci na čítanie a pomáha vám pri nočnej navigácii.

Inteligentná posteľ slúži nielen pre zábavu, ale aj zdravie.

Využíva vstavanú aplikáciu na sledovanie spánku, zostavovanie štatistík, sledovanie teploty, kvality vzduchu a dokonca aj telesnej hmotnosti. Ráno vás zobudí inteligentné pípnutie, aktuálne správy a predpoveď počasia.

Hi-Interiors

Hi-Interiors

Súvisiace články