Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lákadlo pre milovníkov morských vĺn: Vyberte si vlastný dizajn jachty
Zdielať na

Lákadlo pre milovníkov morských vĺn: Vyberte si vlastný dizajn jachty

Zdroj: Royal Huisman

Ak sa vám v snoch objavujú obrazy, v ktorých si svoju vysnívanú jachtu z časti navrhujete sami, môžete sa pokojne prebudiť. Royal Huisman tento sen premenil na skutočnosť.

​Holandská lodiarska spoločnosť sa spojila s firmou Frers Design a vytvorili jachtu na mieru.

Tou je Pura, ktorej prvé modely sú z 80 percent zostavené výrobcom a zvyšných 20 percent je prispôsobených požiadavkám kupujúceho.

Royal Huisman

​​Samozrejme, veľkú časť stavby lode majú na svedomí inžinieri. Takže hydraulika jachty, navigačný systém či kostra vychádzajú spod rúk odborníkov. Budúci majiteľ plavidla si môže vyberať  tvar lode a paluby a vnútorný interiér.   

Royal Huisman

​​Samotné lode sa dajú objednať v dĺžke 30 až 43 metrov a unikátny interiérový dizajn ponúka tri varianty: pre milovníkov tradičných línií tu je klasický dizajn, nadšenci moderných tvarov dostanú moderný variant, kým nevyliečiteľní romantici sa môžu vrátiť späť v čase s retro interiérom.

Ak ale hľadáte skutočne unikátnu loď, môžete sa s inžiniermi porozprávať o alternatívnej verzii, ktorá má buď reverzný nos alebo sa kabína majiteľa nachádza v zadnej časti lode.

Royal Huisman

​​Jednu vec ale majú všetky varianty spoločné: kapacitu. Na palube lode sa zmestí maximálne osem pasažierov ubytovaných v štyroch útulných kajutách, v spoločnosti šiestich členov posádky.

​​Samozrejme, potenciálni majitelia si môžu objednať rôzne balíky, z ktorých si môžu vybrať z výkonnejších modelov alebo modernejšieho vybavenia, v závislosti od toho, na čo chcú využívať svoje vysnívané plavidlo s rýchlosťou 14 uzlov.

Súvisiace články