Zatiahnuté
14°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Brána smrti čaká na svoju obeť: Siedma detektívka Petra Šlosera
Zdielať na
Chill

Brána smrti čaká na svoju obeť: Siedma detektívka Petra Šlosera

Zdroj: Ikar

Práve vyšla siedma kniha v obľúbenej krimi sérii Páchateľ neznámy. Volá sa Zákony zločinu a je opäť postavená na skutočných udalostiach. Osoba, ktorá sa takmer stala obeťou nájomného vraha. Bývalý väzeň, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Policajní kriváci a policajné elity, ktoré balansujú na hrane zločinu a zákona.

V príbehu inšpirovanom skutočnosťou opäť nahliadnete do reálnych postupov polície pri vyšetrovaní brutálnej vraždy podnikateľa, aj do priestorov a pomerov slovenskej väznice. Kto je objednávateľom vraždy a kto sú vykonávatelia?

Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti.

Dôležitú úlohu opäť zohrajú vysokí policajní funkcionári s pokriveným charakterom, ktorí sú úzko napojení nielen na osoby organizovaného zločinu, ale aj na biele goliere. Na čiu stranu sa priklonia policajné elity? Na stranu zákona alebo zločinu?

Pozrite si BOOK TRAILER ku knihe Zákony zločinu:

Námet na novinku Zákony zločinu dala Petrovi Šloserovi osoba, v ktorej okolí kosila smrť rukou brutálneho vraha. Peter Šloser má veľa skúseností, pôsobil v riadiacich funkciách viacerých špecializovaných útvarov určených na boj s organizovaným zločinom. Má teda z čoho vyberať a v tejto novinke je to aj o osobe, ktorá sa takmer stala obeťou nájomného vraha a o bývalom väzňovi, ktorý mal pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov.

POZOR! Ak si kúpite túto knihu (online v eshope alebo v kamenných kníhkupectvách), môžete sa zapojiť do súťaže o 10.000 EUR v hotovosti ako hlavnú cenu. Navyše každý deň jeden zo súťažiacich vyhráva hodnotnú encyklopédiu podľa vlastného výberu.

Zoznam všetkých kníh, s ktorými sa môžete zapojiť do súťaže a bližšie informácie nájdete na stránke Knižné a veselé.

Súvisiace články