Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Páni, pozor na tieto tri veci! Sú horšie ako ponožky v sandáloch
Zdielať na
Life

Páni, pozor na tieto tri veci! Sú horšie ako ponožky v sandáloch

Zdroj: Shutterstock

Myslíte si, že toľkokrát spomínané ponožky v sandáloch sú v lete najhorším mužským módnym prešľapom? Ani náhodou. Na tieto tri veci si dajte veľký pozor!

Máme leto a s ním prišla aj zmena nášho obliekania. To, že ponožky v sandáloch sú zlo, už počul snáď každý a veríme, že ste sa podľa toho zariadili. Existujú ale oveľa horšie veci, na ktoré môžeme v lete v uliciach naraziť. Ide o malé detaily, oko všímavého pozorovateľa (prípadne dámy, na ktorú chcete zapôsobiť) ich však zaručene neprehliadne.

1. Úplne rozopnutá košeľa

Prípadne úplne bez košele alebo bez trička, lebo je strašne horúco. Doma pokojne, ale na ulici takéto úkazy naozaj nemajú čo hľadať. Promenádovať sa ulicami a ukazovať všetkým naokolo svoju odhalenú, zarastenú a spotenú hruď, naozaj nie je najvkusnejšie. O to horšie, že si tento zvyk z neznámych dôvodov osvojili najmä páni z vekovej a váhovej kategórie, ktorá by niečo také mala mať priam úradne zakázané.

2. Crocsy v polčase rozpadu

Ponechajme bokom, že táto mimoriadne obľúbená letná obuv patrí do záhrady alebo na kúpalisko a nie na bežné nosenie. Keď sa ich už nedokážete vzdať, všímajte si aspoň, v akom štádiu opotrebovania sa nachádzajú. Zvetrané, popraskané a zašednuté plastové topánky nepatria na nohy, ale do smetí.

3. Nechtová mykóza

Týka sa oboch pohlaví a takto postihnuté nechty v otvorenej letnej obuvi pokazia celkový dojem zaručene, aj keby bol zvyšok vášho outfitu dokonalý. Ak trpíte týmto problémom, navštívte príslušné odborné pracovisko (kožnú ambulanciu alebo profesionálnu pedikúru), prípadne siahnite po voľne dostupných antimykotických prípravkoch. Ak odmietate jedno aj druhé, potom už naozaj skúste radšej tie toľko démonizované ponožky. Budete síce terčom posmechu, ale okolie sa na vás nebude pozerať so znechutením.